Over ons | MLD Projects

Over ons

MLD Projects is een aannemersbedrijf dat studio's, appartementen en lofts in zijn geheel of gedeeltelijk renoveert en verbouwt. Wij staan voor transparantie en geloven dat renovatie een samenwerking is tussen u en onze experten. Die verloopt pas echt soepel wanneer er ruim aandacht wordt besteed aan een realistische planning, duidelijke communicatie en opvolging.

Passie

50+ medewerkers met passie voor hun vak

Een team van meer dan 50 medewerkers, met elk hun eigen specialisatie en passie. Van een renovatieadviseur tot project manager en zelfs in-house interieurarchitecten: samen zorgen ze voor een vlotte verbouwing en een eindresultaat dat aanvoelt als uw thuis. Op voorhand werken wij een gedetailleerd stappenplan uit. Door de grootte van het team wordt uw project probleemloos afgewerkt binnen de afgesproken timing, budget en kwaliteitsnormen.

Appartement renovatie
Totaalaannemer

Dé totaalaannemer in uw buurt

De vakmensen van MLD Projects zijn dagelijks actief in de provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Omdat we alle expertises in huis hebben, kunnen we zowel volledige ruimtes omtoveren tot casco appartementen volledig afwerken en inrichten.

  • Deskundig strippen van de bestaande inrichting tot op het ruwbouw niveau.
  • Totale vernieuwing van verwarming, waterleiding en elektriciteit.
  • Bepleistering, chape, plaatsen van vloeren en faiences.
  • Schilder-, decoratie- en behangwerken.
  • Keuken, badkamer en slaapkamer op maat.
  • Interieurrenovatie en -aankleding in samenwerking met onze binnenhuisarchitecten.
  • Alle schrijnwerk: lambrisering, laminaat, parket, valse plafonds, dressings op maat, ramen en deuren.
Transparantie

Transparantie over prijs en timing

Bij MLD Projects hanteren we een vaste prijs. U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent. Na het opstellen van een gratis, vrijblijvende offerte wijken we niet meer van deze prijzen af. Zo heeft u meer zekerheid. Uit ervaring leren we dat dit ook zeer wordt gewaardeerd. Door het gedetailleerd stappenplan zijn we in staat om een strikte planning te hanteren en is de kans op vertraging van het project minimaal. Als geregistreerd aannemer kunnen wij bovendien 10 jaar garantie bieden op de uitgevoerde werken in uw studio, appartement of loft.

renovatie appartement