Totaalrenovatie appartement, studio of loft nodig? | MLD Projects

Totaalrenovatie appartement, studio of loft nodig?

Appartement gekocht? Beetje verouderd of nood aan een nieuwe stijl? U denkt na over een totaalrenovatie appartement? Zeker doen! Want de waarde verhoogt met factor 10.

MLD Projects helpt u graag bij de totaalrenovatie van uw appartement. Wij bieden u advies op maat, nemen de volledige renovatie op ons van a tot z en begeleiden u zorgeloos doorheen de renovatie. En dat alles tegen een vaste prijs. Geen verrassingen bij ons.

Waarom met ons in zee gaan? De voorbije 20 jaar hebben we een enorm ruime ervaring opgebouwd in het renoveren van appartementen.

Wij kunnen alle stijlen aan, van landelijk en klassiek tot minimalistisch en modern.

Indien u dat wenst kan u de uitgevoerde projecten bezoeken om een idee te krijgen van de kwaliteit van het geleverde werk. U kan er in contact komen met de eigenaars en hen vragen hoe ze het bouwproces hebben doorlopen en ervaren.

Nagenoeg elke klant die we hebben geholpen is supertevreden. Onze tevredenheidsscore is 98%.

Mogen wij u ook supertevreden maken? We kijken er alvast naar uit!

Maak nu meteen een afspraak
Volledig vrijblijvend, zonder enige verplichting. U hoort van ons binnen de 48 uur.

Bekijk onze realisaties

We laten de foto's voor zich spreken.
(Klik op de thumbs om te vergroten)

Wat is een totaalrenovatie appartement precies?

Een renovatie is het proces van het aanbrengen van veranderingen aan uw appartement. Bij een totaalrenovatie appartement pakt u verschillende renovatieprojecten tegelijk aan. U kan er uiteraard ook voor kiezen om die in fases uit te voeren.

 • Wilt u niet slechts één kamer renoveren, maar meteen uw hele appartement?
 • Gaat u liever meteen voor de ‘korte pijn’? Kwestie van alle verbouwingen vlug en efficiënt achter de rug te hebben?
 • Wilt u meteen ook alle meubels vervangen, een nieuwe vloerbedekking leggen, een nieuwe keuken en keukenapparatuur installeren, de badkamerinrichting aanpassen of meteen een volledig nieuwe badkamer installeren?
 • Wilt u meer opbergruimte in uw appartement?
 • En wilt u meteen ook de elektriciteit en waterleidingen vernieuwen?

In dat geval lijkt het erop dat u inderdaad een totaalrenovatie appartement kunt gebruiken. Dat heeft trouwens alleen maar voordelen.

Voordelen van een appartementrenovatie

Denkt u erover na uw appartement eerst te renoveren en dan te verkopen of te verhuren? Wees er dan maar zeker van dat een totaalrenovatie appartement u een mooie meerwaarde oplevert.

Als u alle verbouwings- en renovatiewerken in één totaalrenovatie aanpakt, dan bespaart u zich veel geld, tijd én energie. Zeker als u een beroep doet op een aannemer die veel ervaring heeft én beschikt over gespecialiseerde kennis van zaken. Een geschikte aannemer als MLD Projects dus 😀.

Met een totaalrenovatie ziet uw appartement er nieuwer, mooier en beter uit dan ooit tevoren. Bovendien is het een stuk comfortabeler én aangenamer om in te leven.

“De waarde van uw appartement stijgt enorm nadat u het hebt gerenoveerd.”

Voor uw investering krijgt u enorm veel terug. U ontvangt in ieder geval een serieuze meerwaarde als u beslist uw appartement te verkopen. Maar u zal ook de verhuurprijs kunnen verhogen met tientallen, en soms zelfs honderden euro’s.

Welke onderdelen van uw appartement renoveren?

Wilt u na de totaalrenovatie uw appartement verkopen? Dan wilt u er zeker van zijn dat alles er goed uitziet. Hieronder zetten we voor u op een rijtje waar een totaalrenovatie appartement zich op focust.

Woonkamer

Bij een renovatie van de woonkamer in uw appartement pakt u het best de ruimte zelf aan, en dan vooral de ongebruikte ruimte. Want die is er altijd. U kan dan extra zitplaatsen en kastruimte creëren of zelfs een klein kantoor voorzien. De inrichting van de woonruimte veranderen kan uiteraard ook.

Keuken

De keuken is het centrum van uw appartement. Technisch is uw keuken geen woonkamer, maar vaak dient de ruimte toch als verzamelplaats voor vrienden en familie. Bij een totaalrenovatie appartement mag u de renovatie van uw keuken dus zeker niet over het hoofd zien. Wij vertellen u graag waarom wij voorstander zijn van een nieuwe keuken.

  Badkamer

  U kan uw badkamer vrij gemakkelijk renoveren en updaten. Voor een badkamerrenovatie kan u kiezen voor een eenvoudige cosmetische upgrade of enkel voor nieuw sanitair. Maar een compleet nieuwe badkamer is uiteraard de betere optie.

  Slaapkamer

  Uw slaapkamer blijft een van de belangrijkste kamers in uw appartement. Hou bij het kiezen van een slaapkamerontwerp altijd rekening met comfort, functie en stijl.

  • Comfort is het allerbelangrijkste als het op slaapkamers aankomt. Een comfortabel bed is uiteraard essentieel. Ja, ook daarin kunnen wij u begeleiden.
  • Uw slaapkamer heeft meerdere functies. U slaapt, ontspant, leest, studeert en soms werkt u er zelfs. Hebt u veel opbergruimte nodig om kleren, boeken, speelgoed en gebruiksvoorwerpen te bewaren? Het is altijd goed om dat op voorhand correct in te schatten.
  • U kan uw slaapkamer op tal van manieren inrichten. Geeft u de voorkeur aan een klassieke, traditionele stijl? Of houdt u meer van een moderne look? Alweer: de keuze is aan u! U kiest zeker en vast iets wat bij uw persoonlijkheid past.

  Terras

  Wat zou u zijn zonder een terras? Het biedt een geweldig uitzicht, privacy en extra ruimte. Een gerenoveerd terras is niet alleen mooi, het verhoogt de waarde van uw prachtige appartement met factor 10.

  Wat kost de totaalrenovatie van een appartement?

  De prijs van een totaalrenovatie appartement is afhankelijk van een aantal factoren.

  1. De grootte van uw appartement, het aantal vierkante meters en het aantal kamers speelt een grote rol.
  2. Ook de kwaliteit van de gekozen materialen is van groot belang. Denk aan een keramische tegel, vloerbedekking als laminaat, kurk, parket, drielagenparket, vinyl, verf, deuren, meubilair in maatwerk of conceptmeubilair. Kiest u een hoogwaardige afwerking met hoogwaardige materialen, dan komt de gemiddelde prijs automatisch hoger te liggen.
  3. De belangrijkste kostenfactor is evenwel de hoeveelheid arbeid die nodig is. Die varieert sterk naargelang van het soort werk dat wordt uitgevoerd. Bij een totaalrenovatie appartement komen specifieke werken kijken als afbraak, afbreken van bestaande muren, aanbrengen van nieuwe vloerbedekking, vervangen van ramen, schilderen, behangen, betegelen, loodgieterswerk, nieuwe elektriciteitsleidingen aanleggen, gordijnen, …  De kosten zijn afhankelijk van de complexiteit van de klus.

   Totaalrenovatie appartement – Altijd vaste prijs bij MLD PROJECTS BV

   Bij MLD Projects krijgt u een offerte op maat. U betaalt ALTIJD een vaste prijs voor uw totaalrenovatie appartement.

   Waarom bieden wij een vaste prijs aan? Omdat het renoveren van appartementen onze corebusiness is. Dat is wat we dag in dag uit doen! Wij hebben er zoveel ervaring mee dat we heel goed weten hoeveel een deelrenovatie of totaalrenovatie appartement u kost.

   Een vaste prijs die de exacte kosten weergeeft is overigens zeer handig, zo weet u meteen hoeveel uw totaalproject u zal kosten. Bij ons is er geen sprake van onverwachte kosten.

   “U mag er zeker van zijn, u krijgt een goede prijs!”

   Hoelang duurt een totaalrenovatie appartement?

   Ook hier zit u goed bij MLD Projects. Omdat wij zo ervaren zijn in totaalrenovaties van appartementen verloopt het werk vlot en snel. Reken voor een totaalrenovatie op drie maanden. Na die tijd komt u terecht in een prachtig en totaal vernieuwd appartement.

   Hoe gaan we te werk? We beginnen altijd eerst met een bezoek ter plaatse in uw appartement. Vervolgens meten we de ruimtes op, bespreken we wat u allemaal wenst te renoveren, luisteren we naar uw wensen en toetsen dit aan de technische mogelijkheden.

   Groot extra geld- en tijdbesparend voordeel? Voor werkzaamheden in appartementen hoeven we geen architect in te schakelen, hoogstens een stabiliteitsstudie laten uitvoeren indien u beslist muren uit te breken en die dragend zouden zijn. En dat is goed voor uw portemonnee.

   Perfecte coördinatie totaalrenovatie appartement

   MLD Projects renoveert uw appartement van a tot z en werkt alles af tot in de kleinste details. Wij voeren elke renovatie uit, alsof het voor onszelf zou zijn.

   Zodra we klaar zijn ziet alles er pico bello en vooral gloednieuw uit.

   Het maakt niet uit waar uw appartement zich bevindt. Renovatie appartement in Gent nodig? Renovatie appartement in Kortrijk? Renovatie appartement kust? Eén adres! MLD Projects.

   Wil je weten wat er allemaal komt kijken bij een renovatie appartement?

   Neem contact op met MLD Projects
   Wij beantwoorden al uw vragen binnen de 48 uur.